Hoe zag de SHDay 2018 eruit?

aftermovie

Loading...

Thijs Launspach is psycholoog, schrijver en trainer. Hij is gespecialiseerd in millennials en burn-outs en schreef hier onder andere over in Het Millennial Manifest en Quarterlife. Naast het schrijven van deze boeken, heeft hij ook opgetreden in EenVandaag en Spuiten & Slikken.

Andreas de Bruin is professor aan de munich university of applied sciences en de de Ludwig-Maximilians/universitat munich. Hij is expert op het gebied van meditatie en mindfuness en hun impact en dimensies. Hij geeft hierover een presentatie en een workshop

Dirk Jonker is actuaris van het jaar 2017 en Cofounder van Crunch Data; een bedrijf dat people analytics (data) gebruikt kan worden om mensen beter aan bedrijven proberen koppelen. Hij zal de aanwezigen laten kennismaken met hoe zij dit in praktijk brengen.

Ondernemer en gastdocent aan de TU Delft en Erasmus Universiteit op het gebied van persoonlijk leiderschapsontwikkeling. Glenn is voorzitter van Studenten Hebben Dorst, zal de dag openen en neemt zitting in het panel.

Julian Jagtenberg heeft de Persoonlijk Leiderschap Module gedaan, hij heeft meegeschreven aan het Studenten Hebben Dorst handboek. Nu is hij co-founder van Somnox, een start-up die de eerste slaaprobot op de markt heeft gezet.

Lotte Leufkens is oprichtster van Cloudcuddle. Met deze startup heeft Lotte de TedX Women Amsterdam Startup Award 2017 gewonnen.

Majoor Dirk Morsink heeft vanuit het leger veel ervaring met persoonlijk leiderschap. Hij zal in het panel zitten.

Peter Wieringa zal in het panel zitten.

Aiesec focust zich op 4 Leadership Development Qualities (LDQs): Self Aware, Empowering Others, World Citizen en Solution Oriented. Tijdens de workshop maak je eerst globaal kennis met deze qualities om vervolgens je verder te verdiepen in een van de 4 qualities zodat je het zelf kan toepassen.

De blockchain workshop zal gaan over de verschillende toepassingen voor Blockchain. Over het interactieve deel geven we niet teveel weg, maar bereid je voor op een casus in een pressure cooking setting

Festo is wereldwijd leverancier van automatiseringstechniek en prestatieleider in industriële trainingen en educatieve programma’s. Festo zal een workshop organiseren op het symposium

Wil jij weten wat er echt toe doet in jouw leven? en wil jij leren hoe je kan ontdekken wat jij wilt in jouw persoonlijke en professionele leven? Doe dan mee met de workshop “Vind je passie”. Neem voor deze workshop een notitieblok, een pen en positieve energie mee dan gaan we aan de slag om jouw passies te ontdekken.

Waarvan raak jij geïnspireerd? Wat zijn jouw doelen, groot en klein? Geloof jij dat je kunt ontwikkelen? En neem jij je verantwoordelijkheid voor dit proces? Tijdens deze workshops vergroten we je kennis over Growth en Fixed Minsets en geven we je inzichten in wat dit voor jou kan betekenen. Ook laten we je de voordelen van een Growth mindset ervaren. Bij ORMIT geloven we namelijk dat iedereen kan leren en onwikkelen met de juiste motivatie, besluitvaardigheid en begeleiding!

Tijdens het symposium zal het Koninklijk Instituut voor Ingenieurs (KIVI) maar liefst twee workshops geven: “Boost your Career” en “New Assessment Program” geven. De banen van tegenwoordig zullen niet de banen van de toekomst zijn. Hoe kun jij je hier het beste op voorbereiden en wat voor soort banen zullen dit zijn?

TJIP zorgt ervoor dat organisaties sneller, slimmer, efficiënter en eenvoudiger werken. Dit doen ze met software ontwikkeld door een krachtig team van ruim 80 ijverige talenten die elke dag weer nadenken over bedrijfsprocessen. Tjip zal 1 maart een workshop geven

TedX staat bekend om inspirerende avonden rondom Technology, Education, Design. Tijdens de workshops wordt je geleerd hoe je een pakkend verhaal vertelt en je publiek kunt inspireren. “The art of Storytelling” staat erin centraal.

Monique Draijer, Senior Career Counsellor, begeleidt PhD kandidaten van de TU Delft; ze helpt ze met extra vaardigheden, het helpen vinden van een goed onderwerp, baan of gewoon goede kansen. Ze is expert in carrière advies, training en counselling met een achtergrond in psychologie. Ze geeft een workshop over stress management.

Festo

Festo is wereldwijd leverancier van automatiseringstechniek en prestatieleider in industriële trainingen en educatieve programma’s voor werknemers.

Tjip

TJIP zorgt ervoor dat organisaties efficiënter en eenvoudiger werken, door met een krachtig team van ruim 80 talenten software te ontwikkelen voor betere bedrijfsprocessen.

iSense

De ontwikkelingen in de IT volgen elkaar in rap tempo op, hiervoor zijn goede IT professionals nodig. iSense koppelt IT-professionals aan organisaties die naar hen op zoek zijn.

KPN consulting

KPN ICT Consulting brengt organisaties verder door de juiste mensen, goede doelen en drijfveren te verbinden met de mogelijkheden van de nieuwste ICT technologie.

Ormit

ORMIT maakt organisaties succesvoller door het vinden, ontwikkelen en verbinden van toptalent dat de potentie heeft om het perspectief van een organisatie te veranderen.

NewSkool

NewSkool streeft naar een betere aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Werkervaring opdoen bij opdrachtgevers, studeren in deeltijd en kennis toepassen in de praktijk.

Hyperloop

Ooit al meer te weten willen komen over Hyperloop? Het Delftse Hyperloop team zit in de wereldwijde competitie om dit innovatieve transportmiddel door te ontwikkelen.

Aiesec

AIESEC ontwikkelt verantwoordelijke en ondernemende leiders. Wij bieden praktische leiderschapservaringen in de vorm van internationale vrijwilligersprojecten en professionele stages aan.

SHD

Studenten Hebben Dorst helpt studenten om hun persoonlijke te ontwikkelen tijdens de studietijd; verminder je stress, benut je talenten en haal zo het het maximale uit je studententijd.

Stip

Studenten Techniek In Politiek (STIP) representeert de stem van de studenten in de gemeenteraad. Na 24 jaar bestaan kunnen we met trots zeggen dat we de op een na grootste partij zijn van Delft.

en nog meer

partners