Studenten hebben DORST Symposium

Op 1 maart 2018 zal het eerste Studenten Hebben Dorst symposium worden gehouden in de aula van de TU Delft! Voldoe jij aan in ieder geval één van deze puntjes?

    •     ’Je wilt op een laagdrempelige manier bedrijven leren kennen.’
    •     ’Je wilt jezelf inhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen’
    •     ’Je wilt leren met omgaan met prestatiedruk’
    •     ’Je wilt leren herkennen wat je zelf echt wilt’ 

Kom dan vooral naar het evenement!  

Hoe lang nog?

0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Programma

In de ochtend zal er afgetrapt worden met een workshop waarin je gaat bepalen wat je uit het symposium gaat halen. Vervolgens zullen er een aantal sprekers jou inspireren en ervoor zorgen dat de dag goed van start gaat. Hierbij blijft iedereen nog in één groep.

Na de lunch zal de bedrijvenmarkt van start gaan en zijn er tegelijk ook verscheidene workshops en sprekers waarbij je meer leert over onder anderen persoonlijk leiderschap. Er zullen op de bedrijvenmarkt meerdere bedrijven op een speelse manier je laten kennismaken met hun visie op zelfontwikkeling, en misschien kun je hier ook waardevolle nieuwe contacten leggen! En als je helemaal geen interesse hebt in de bedrijven die op de bedrijvenmarkt staan, zijn er natuurlijk gewoon workshops en sprekers die ook hun eigen kennis op het gebied van persoonlijk leiderschap delen.

De dag wordt afgesloten met een borrel waarbij je ook op een laagdrempelige manier in contact kunt komen met de sprekers, bedrijven en de organisaties die bij de dag betrokken zijn. Hier kun je rustig je vragen stellen en napraten over de dag.

Sprekers

Thijs Launspach
Thijs LaunspachPsycholoog, schrijver en trainer
Thijs Launspach (1988) is psycholoog, schrijver en trainer.

Thijs wordt gezien als de expert in Nederland op het gebied van millennials en burn-out. Hij schreef hierover twee boeken: Het Millennial Manifest (2017) en Quarterlife (2012). Over dit onderwerp geeft hij lezingen en workshops. Hij is regelmatig in de media te zien, onder andere bij EenVandaag, Spuiten & Slikken en de Dolende Dertiger.

In dit deel zijn alle sprekers te zien die een relevante en interessante talk gaan doen op het symposium! Binnenkort, als er meerdere sprekers toegezegd hebben, zullen er nog meer sprekers bekendgemaakt worden! Blijf op de hoogte met Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

WAAROM het symposium?

Weet je nog niet zeker of het symposium iets voor je is? Dat is geen probleem! Je bent niet de enige. Maar met keuzes maken, alledaags of zeer belangrijk, willen wij je graag begeleiden!

Er verschijnen steeds meer artikelen dat studenten moeite hebben met de hoge prestatiedruk. Keuzes maken en doelen stellen voor de toekomst is allebei vaak lastig en veel studenten hebben last van burn-out verschijnselen of stress.
Wij, een groep studenten, vinden dat alle studenten de tools moeten krijgen om bewust goede keuzes te maken, zodat de druk minder wordt en er meer wordt genoten van de dingen die ze echt leuk vinden.

Daarom gaan wij op 1 maart 2018 een symposium organiseren! In samenwerking met verscheidene bedrijven zullen wij voor alle studenten een interactief en leerzaam evenement klaarzetten.

Verder kun je bij het symposium op een laagdrempelige en een vernieuwde interactieve manier met bedrijven kennismaken. Kom bij onze bedrijvenmarkt en kijk alvast bij welk bedrijf je thuis voelt. Save the date!

Contact SYMPOSIUM

Wil je, als bedrijf of als student, contact met ons opnemen? Dat kan! Stuur gerust een mailtje.

Voor bedrijven: external@studentenhebbendorst.nl
Voor studenten: communication@studentenhebbendorst.nl

Mailinglist SYMPOSIUM

Wil je de ontwikkelingen van het symposium op de voet volgen? Of gewoon op de hoogte blijven met de kaartverkoop en de sprekers? Schrijf je nu in voor de mailinglist van Studenten Hebben Dorst!